A Techno-GEO Kft-t 2006 első negyedévében alapították. A társaság tevékenységi körébe a magasépítés, úgymint talajfeltárás, alapozási munkák, szerkezetépítés, és a mélyépítés, azaz autópálya, közutak földmű, beton- és aszfaltburkolat építésének geodéziai és technológiai irányítása, valamint az ehhez kapcsolódó minősítési feladatok elvégzése tartozik. A bővülő megrendelői feladatok és igények teszik számunkra kötelezővé, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk megrendelőink maximális megelégedettségét, illetve bizalmának megnyerése és megtartása mellett, a kifogástalan munka végzését.

A kivitelezési feladatok elvégzésének minőségét a cég akkreditált, független vizsgáló laboratóriumokkal ellenőrizteti. Az építőipari tevékenységben mind a tervezés, kivitelezés és a minősítés területén nagy hangsúlyt fektetünk a mérnöki feladatok ellátására. Ezen belül a tervezői és kivitelezői geodézia tevékenységére, a kivitelezési munkák minőségének ellenőrzésére, illetve azok minősítésére. Cégünk fő profilja a tervezési területen a tervezés és annak előkészítésének támogatása. Ez a geodézia vonatkozásában a pontos és illeszkedő alaphálózatot, valamint a minden igényre kiterjedő felmérést és térképezést jelenti, a technológia területén pedig a talajfeltárások tervezését és lebonyolítását, annak kiértékelését, valamint a megrendelő számára nyújtott tanácsadást.

A kivitelezői terület fontos része a folyamatos minőség-ellenőrzés, amely a Mintavételi és Minősítési Tervek, Technológiai Utasítások, technológiai leírások készítése, valamint a technológiai művezetés, terepi koordináció (technológia-laboratórium, laboratórium-geodézia, kivitelezői labor – kontroll-labor). A tervezési és kivitelezési munkák minősítése a hatályos szabályzatok, szabványok alapján készül folyamatos műszaki ellenőri és független mérnöki egyeztetéssel. A fent bemutatott építőipari területek munkafolyamatait szakképzett, a kivitelezésben jártas szakemberek végzik. Nagy hangsúlyt helyezünk a munkatársak folyamatos szakmai képzésére, valamint az új technológiai rendszerek megismerésére és megismertetésére. Megbízható, hatékony, nagy volumenű mérnöki tevékenység modern műszerparkkal és szoftverekkel végezhető el. A bemutatott műszaki területek minden részét lefedik az alkalmazott hardver és szoftver eszközök.